Snelle, kostenefficiënte, duurzame en milieubewuste oplossingen voor de glastuinbouw

Bent u teler of kweker in de glastuinbouw, dan weet u ongetwijfeld dat er sinds 1 januari 2018 strengere regels gelden voor het lozen van proces- en afvalwater. Deze moeten gezuiverd zijn van gewasbeschermingsmiddelen. Waterson helpt u aan deze wettelijke norm te voldoen met oplossingen-op-maat voor waterzuivering. En wij bieden u hiermee ook een duurzame en milieubewuste oplossing. Onze oplossingen bestaan bijvoorbeeld uit: het ophalen van afvalwater, mobiele waterzuivering bij u op locatie en het 0-emissie certificaat.

Zelf een zuiveringsinstallatie aanschaffen om aan de wettelijke regels is een kostbare optie. Zeker als u vooral incidenteel proces- en afvalwater moet lozen. De oplossingen voor waterzuivering van Waterson zijn kostenefficiënt, 100% betrouwbaar, snel inzetbaar, duurzaam, milieubewust en ze voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. Onze diverse mobiele units hebben uiteenlopende capaciteit, zodat altijd de juiste keuze te maken is. De installaties zijn uitgerust met GPS, 4G en volledig op afstand te bedienen door onze support- en service-afdeling.

Oplossingen op maat
Onze dienstverlening is ingericht op maximaal ontzorgen en maximale zekerheid. Wij waarborgen een juiste behandelmethode, van transport tot en met verwerking. Afhankelijk van uw vraag zijn er verschillende oplossingen mogelijk:

  • Ophalen van afvalwater, voor het afvoeren van kleinere hoeveelheden afvalwater;
  • Mobiele waterzuivering (op locatie);
  • 0-emissie certificaat, de ‘Eerste Hulp’ bij calamiteiten;
  • Abonnement;
  • Verhuur

De zekerheid van certificering
Waterson voldoet bij het verwerken en afvoeren van afvalwaterstromen aan de vereiste BZG-certificering. Deze certificeringen geven niet alleen u zekerheid. Het is ook een waarborg voor uw toeleveranciers, uw afnemers en voor handhavers en het bevoegd gezag.

On the way to PlanetProof
Door onze werkwijze voldoet u aan de eisen die het keurmerk On The Way to PlanetProof. Beter voor natuur, milieu, klimaat en dier. Met On the way to PlanetProof streven boeren en kwekers ernaar om hun manier van werken in balans te laten zijn met de draagkracht van onze planeet. Een proces van steeds verdere stappen zetten om onze aarde minder te belasten.

Vragen? We beantwoorden ze graag.
Heeft u een incidenteel of vaker behoefte aan mobiele waterzuivering of buffercapaciteit? Wij ondersteunen u graag. Neem gerust contact met ons op, voor advies over de beste oplossing.