Wij denken net zo ondernemend als u en kijken naar oplossingen voor nu en later

Waterson is opgericht door Joyce en Michael Sonneveld, allebei geboren ondernemers. We zijn grootgebracht in tuindersfamilies in het kloppende hart van de glastuinbouwsector, het Westland. We zijn met Waterson begonnen vanuit een passie voor duurzaamheid (het milieu en de draagkracht van onze planeet) en een gezond ‘boerenverstand’.

Met Waterson werken aan kostenbesparing en duurzaamheid
We zien dat tuinders en boeren aan de ene kant worden geconfronteerd met steeds striktere wet- en regelgeving voor de behandeling van proces- en afvalwater. Aan de andere kant moeten zij verstandig omgaan met investeringen. Daarnaast moeten zij steeds meer duurzaamheid voor ons milieu een vaste plek geven in hun bedrijfsvoering. Waterson bespaart de hoge investering voor een zuiveringsinstallatie. Zo’n investering is meestal niet rendabel, ze levert immers niet direct een hoogwaardiger product of additionele inkomsten op. Met een dienstverlening gericht op het optimaal behandelen van (rest)waterstromen willen wij bijdragen aan kostenverlaging en duurzaam telen en kweken.

Waterson groeit en ontwikkelt met u mee
Waterson is begonnen voor glastuinbouwondernemers met relatief weinig lozingswater. Inmiddels maken ook kwekers met grotere watervolumes en specifieke wateruitdagingen gebruik van onze diensten. Zij willen voorsorteren op aangescherpt beleid of eerst de mogelijkheden tot recirculatie gericht in kaart te brengen. Waterson brengt hen en u graag verder door constant innovatieve mogelijkheden te onderzoeken om duurzaam te werken.

Service op maat
Waterson biedt een betrouwbare, duurzame en betaalbare dienstverlening, afgestemd op uw situatie en behoeftes. Samen met ons professionele team helpen wij u graag om meerwaarde te realiseren met waterzuivering.