Waterson is opgericht door ons als ondernemers, beide geboren en grootgebracht als tuinders in het kloppende hart van de glastuinbouwsector het ‘Westland’. Met een passie voor duurzaamheid en een gezond boerenverstand zijn wij de uitdagingen van de zuiveringsplicht en de strikte wet- en regelgeving voor waterbehandeling aangegaan.

Het kan niet zo zijn dat elke kweker wordt opgezadeld met een hoge investering voor een zuiveringsinstallatie. Deze kostenpost levert immers niet direct een hoogwaardiger product of additionele inkomsten op. Met een dienstverlening gericht op het mobiel behandelen van (rest)waterstromen willen wij niet alleen kosten verlagen. Waar mogelijk hergebruik optimaliseren zodat kwekers ook verdienen aan duurzaam telen.

Waterson is begonnen voor glastuinbouwondernemers met relatief weinig lozingswater. Ook kwekers met grotere watervolumes en specifieke wateruitdagingen maken inmiddels gebruik van onze diensten. Om voor te sorteren op aangescherpt beleid of om eerst de mogelijkheden tot recirculatie gericht in kaart te brengen.

Wij bieden een betrouwbare en betaalbare dienstverlening aan afgestemd op uw situatie en behoeftes. Samen met ons nauwkeurig geselecteerde team helpen wij u graag om meerwaarde te realiseren met het behandelen van uw uiteenlopende waterstromen.

Waterson, zuiver en transparant!
Joyce & Michael Sonneveld