U loost geen afvalwater?

Wanneer u emmissieproof teelt, of hiernaar streeft en u wilt een oplossing voor het kleine beetje afvalwater in geval van een calamiteit, dan is de Easy Solution het middel om te voldoen aan de wet- en regelgeving. Deze dienstverlening bespaart u naast de investering in een vaste installatie een hoop kopzorgen bij de papierwinkel van het 0-lozingsprotocol en kosten.

2027 lijkt nog ver weg. Uiteindelijk is dat het moment dat u als ondernemer 100% emissieloos moet telen. Met oog op die ontwikkeling, hebben we de Easy Solution ontwikkeld. Deze dienstverlening zorgt ervoor dat u een garantie heeft dat als er zich een calamiteit rondom uw waterstromen voordoet op uw bedrijf dat u binnen 24 uur een oplossing heeft . Denkend aan een defect aan uw huidige ontsmetter, een virus, lekkage aan de silo of een andere reden waardoor u genoodzaakt bent uw drainwater op te slaan, te lozen of te behandelen.

De Easy solution is ook een middel voor het verkrijgen van de bestrijdingsmiddelen Admire, Vertimec en Calypso.

WERKWIJZE
U sluit een Easy Solution af.
Waterson houdt rekening met uw behoefte om tijdens een calamiteit uw water binnen 24 uur te kunnen behandelen en houdt een oplossing voor u beschikbaar. Bij de calamiteit neemt u telefonisch contact op met het storingsnummer van Waterson +31850709100 en maakt u tevens een melding per email op storing@waterson.nl. U dient aan te geven om hoeveel water het gaat en of u het gebufferd wilt hebben of ook behandeld met 1 van onze installaties.

Waterson komt binnen 24 uur langs met een passende oplossing. De keuze voor de invulling van de oplossing maakt Waterson, afhankelijk van wat op dat moment het best past en welke behoefte u heeft. Als ondernemer kunt u keuze maken uit tijdelijke buffercapaciteit, het behandelen van het water op basis van recirculeren, ontsmetten, spui recept of een combinatie maken van beide.

Voordelen
Geen rompslomp rondom 0 lozingsprotocol
Calamiteiten hoofdstuk volledig ondervangen in protocol
Middel om Admire, Vertimec en Calypso te verkrijgen
Lage kosten
Binnen 24 uur een oplossing
Flexibele oplossing, zowel extra buffercapaciteit als zuiveringsinstallatie
Goedkope en laagdrempelige oplossing